ME-MYSELF-AND-I
Sonia Van Mileghem
sovami@telenet.be
GSM 0485 888 600
Bel/mail me gerust (gratis)
LoopbaanchequesCoretalents

Wat mensen zeggen

“Een paar jaar terug, na vele functiewissels binnen hetzelfde bedrijf, kwam ik in een Burn-out terecht. Na een periode van psychologische begeleiding en op zoek gaan naar mezelf kwam ik erop uit dat ik hulp nodig had. In eerste plaats verdiepte ik me in een aantal boeken, waarbij KernTalenten eén van was en besloot hiermee verder aan het werk te willen gaan. KernTalenten is, zoals het de titel het zegt, een boek dat je duidelijk maakt dat een talent is aangeboren/ een KernTalent is, deel van je eigenheid is en om dit te ontdekken gaat men terug naar je kindertijd. Welke sporten vond je leuk, welk speelgoed speelde je mee, waar was je goed in etc.... Dat intrigeerde me en besloot hiermee verder te gaan. Zo kwam ik in contact met Sonia. Het eerste contact was zeer aangenaam en meteen hadden we een aantal raakpunten. Sonia heeft me, in deze toch wel moeilijke periode, super goed begeleid. Ze toonde veel empathie, warmte maar vooral veel kennis op het vlak van KernTalenten. Het is o.a. dankzij haar dat ik sta waar ik nu sta. Ik raad iedereen aan af en toe wat afstand van je dagelijkse bekommernissen te nemen en eens een ander perspectief op het leven te nemen. En daar kan Sonia en KernTalenten je zeker bij helpen”

Jochen M. (Informatietechnologie)

“Ik ben in de tussentijd gepromoveerd en heb de goedkeuring om iemand aan te werven. Ik ben heel content. 😊 Ik wil jou nog eens uitgebreid bedanken voor de begeleiding die jij mij gegeven hebt. Ik denk dat ik anders waarschijnlijk maar gewoon verder aan het ploeteren was of mijn ontslag zou hebben gegeven, maar zonder een duidelijk plan en waarschijnlijk een gevoel van falen.”

Els (Human resources)

“Echt enorm bedankt voor de analyse! Ik had geen richting meer, en de analyse heeft mij enorm geholpen om te kunnen bijsturen en terug een richting op te gaan die mij toekomst biedt en waar ik naar uitkijk. Dit is denk ik een belangrijke stap geweest in het vormen van mijn toekomst, en ik ben je enorm dankbaar voor de steun en de hulp die je hebt kunnen bieden, en voor alle tips die je hebt meegegeven. Indien ik nog vragen zou hebben, of opnieuw hulp zou nodig hebben, zal ik je zeker in gedachten houden.”

Ine (IT Programmeur in groot bedrijf)

"Ik heb me steeds vragen gesteld over hoogbegaafdheid. Dit naar aanleiding van een vriendin die vaak over haar hoge IQ sprak, eigen CLB resultaten bij schooltesten en zeker bij de ontdekking van de hoogbegaafdheid van onze zoon. Het gevoel anders te zijn, begon steeds meer te spelen en met deze en andere vragen kwam ik bij Sonia terecht voor een KernTalentenanalyse. Er werd me al wel eens aangegeven dat multi getalenteerd zijn, of multi passionate zijn, daarom niet gemakkelijk is. Je hebt veel interesses, pikt snel dingen op, maar wat doe je daar dan mee en moeilijker nog, hoe maak je de juiste keuzes? Is kiezen nodig, of kan je iets vinden waar je belangrijkste talenten voor ingezet worden? Dankzij de begeleiding van mijn zoon, leerde ik immers ook al snel dat iemand pas ten volle fier en gelukkig kan zijn wanneer die zijn potentieel maximaal kan benutten. Ik had nog steeds het gevoel dat ik meer in mijn mars had. Tijdens de analyse, heeft Sonia me zachtjes op de optie van hoogbegaafdheid gewezen en me hier additionele literatuur rond aangereikt. Samen zijn we op zoek gegaan naar de belangrijkste in te zetten KernTalenten en de gevoeligheden die me eigen zijn en waar ik best rekening mee houd. De KernTalentenanalyse heeft me een belangrijke zelfvertrouwen boost gegeven. Ik mag best wat meer vertrouwen op mijn cognitieve kracht. Ook na de analyse, blijf ik bij Sonia terecht kunnen met vragen en onzekerheden. Ondertussen ben ik onderweg naar een pad dat nog beter bij me past. Het blijft een onderweg zijn maar ik voel me gerustgesteld met de handvatten die ik aangereikt heb gekregen en het verhoogde inzicht in mijn zijn en functioneren."

Annelies (commerciële sector)

“Mijn mensen van 2020 : Sonia, mijn loopbaancoach. (ik raad het iedereen aan op een moment dat het niet echt nodig is, zonder druk, met open geest) Ik had de analyse van mijn KernTalenten en de gesprekken met jou nodig om te beseffen dat ik mij van "de coördinerende shit zonder echt mandaat" in mijn huidige job moest bevrijden en alles (of toch bijna :) in huis heb om een eigen onderneming op te starten. Ik herlees nog regelmatig onze oefening om tot een concrete visie op mijn product en doelgroep te komen. Ik gebruik het als mijn kompas om dicht bij mijn ‘grote eieren’ en energie te blijven. Sonia, wij moeten nog eens bijpraten!”

Bert (NGO en zelfstandige)

“De KernTalentenanalyse was nuttig voor mij. Waarvoor nogmaals mijn dank voor de fijne begeleiding, analyse, eye opener, confronterend en bevestigend, ik heb er uiteindelijk alleen maar een goed gevoel aan over gehouden en heb nu ook een tastbaar en concreet iets in handen om mee te werken in de toekomst.”

George (Gezondheidssector)

“Het was een zeer nuttige oefening, en het helpt ons verder in onze zoektocht naar een gepaste studiekeuze. Bovendien was het gesprek verhelderend, en geeft het me heel wat handvaten om zijn gedrag beter te begrijpen! ……. Ondertussen heeft hij ook de eerste examens achter de rug van het eerste jaar en zijn resultaten zijn positief! Dat is een hele opluchting! Nog eens bedankt voor de goede hulp en doorverwijzing”.

Stefanie (wijziging studiekeuze hoger onderwijs)

“Een dikke proficiat met je KernTalentenverslag. Zeer mooi geschreven en je maakt heel knappe verbanden. Verrast door de hoge kwaliteit”.

Examinator Core Talents